Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép 

 

Kapcsolattartás, szervezők elérhetősége:

antiracismmovement@gmail.com

 

Média:

Trasciatti Attila

06-20-809-2640

 

 

 

 

Civil szervezeti kapcsolat:  D'Elia Viktor 06-30-223-7268

 

 

 

 

Információ a CIVILEK A SZÉLSŐJOBB ELLEN mozgalomról

 

A CIVILEK A SZÉLSŐJOBB ELLEN mozgalomhoz bármilyen civil szervezet csatlakozhat, mely tenni kíván a rasszizmus, az erőszak, a szélsőjobb ellen, és egyetért a mozgalom céljával. A hatékony működés érdekében  létrehoztunk egy működési formát, melynek három szintje van.

  Tagság

Tagok lehetnek magánszemélyek és civil szervezetek. Politikai pártok és egyházak csak támogatóként vehetnek részt, a szervezésben  nem vállalhatnak szerepet. A tagok, illetve a csatlakozó szervezetek tagjai feliratkozhatnak a közös információs és szervezési listára antiracismmovement@gmail.com . A legfőbb feladata a tagok tájékoztatása, információk megismertetése, hírlevél.

 2.      Parlament

A Parlamentbe minden civil szervezet egy tagot delegálhat, aki részt vehet a Parlament ülésein. A delegált tag nevét, e-mailjét, telefonszámát és a szervezet honlapjának címét a antiracismmovement@gmail.com címre kell elküldeni. A Parlament dönt a lényegi kérdésekről (például, hogy milyen témában, mikor és hogyan nyilvánuljunk meg. 

 3.      Ügyvivők

Ez egy operatív testület, a Parlament által elfogadott akciók megvalósításért felelős, dönt a részletekről és koordinálja az akciók megvalósítását. A tagság felé kommunikálja a szervezéshez szükséges feladatokat, ezek köré a tagságból operatív csoportokat szervez egy-egy esemény vagy akció kapcsán (sajtó, logisztika, program stb.)  Az ügyvivőket a Parlament választja meghatározott időre, meghatározott feladatra.